Najväčší florbalový turnaj na svete otovrí svoje brány už za dva týždne! V Prahe sa v termíne od 14.8-17.8.2014 bude konať už 22. ročník medzinárodného turnaja Czech Open!

Na tomto turnaji budú mať zastúpenie aj slovenské tímy a Slováci pôsobiaci v Českých kluboch. Poďme si ich postupne predstaviť.

Juniori:   

V najmladšej kategórii na Czech Open bude mať zastúpenie len jeden slovenský tím, a to úradujúci majstri Slovenska v Juniorskej Extralige FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina. „Kobylky“ v skupine „B“ natrafia na 3 české tímy, a to Black Angels, TJ JM Chodov a 1. Fbk Rožnov p/R.

Muži 

V mužskej kategórii budeme mať až 3 slovenské celky, a to extraligový ŠK Lido, CVČ Šaľa a FBC 11 Trnava. Za holandský tím SIACT ReUnited nastúpi Slovák Tomáš Chvála, ktorý hrá za prvoligový Snipers Bratislava.   „Liďáci“ sa v skupine „15“ stretnú s FBC Sokol Písek, FT Sokol Brevnov a  švédskym Lesjöfors/Filipstad IBK. Trnavčania sa v skupine „10“ stretnú s českými FBC Kutná Hora C, FBC Black a fínskym KamuGang. Muži zo Šale si zahrajú v skupine „9“, kde natrafia na už spomínaný holandský tím SIACT ReUnited a na dva české tímy, a to SKV  a RH Piving.

Ženy

V službách 1. SC Vítkovice Oxdog sa predstaví slovenská reprezentantka Lívia Gregorová. Vítkovice sa v skupine „N“ stretnú s českým Tatranom Omlux Střešovice red FbK Orlicko Třebovsko  a so švajčiarskym UHC Zugerland NLB.

Ženy ELITE

V elitnej ženskej kategórii sa predstaví aj širší výber Slovenskej ženskej reprezentácie, o ktorých za pár dní napíšeme samostatný článok.  Najviac slovenských hráčov sa práve predstaví v tejto kategórii, kde nebudú chýbať ani úradujúce víťazky Českej ženskej Extraligy z 1. SC Vítkovice Oxdog, a to Katarína Klapitová, Michaela Šponiarová a Denisa Ferenčíková. Za ELITE Praha sa predstavia taktiež tri slovenské hráčky, a to  Lucia Košturiaková, Miroslava Kadučáková a Nina Kodhajová. Za Tatran Omlux Střešovice nastúpi reprezentačná brankárka Alexandra Nováková.   A v drese Herbadentu Praha 11 SJM sa predstaví Alexandra Ferencová. 

Muži ELITE

Za mužskú elitnú kategóriu si v drese 1. SC Vítkovice Oxdog zahrá reprezentant  Lukáš Řezanina. 

Všetkým držíme palce na tomto kvalitne obsadenom turnaji a o každom jednom jednom tíme, kde sú slovenskí hráči, Vám prinesieme informácie, resp. aktuálne výsledky, rozhovory a fotografie!