Prvých zápolení v novom roku sa dočká v nedeľu aj Ženská 1. liga. V Slovenskej Ľupči sa v nedeľu v 7.A kole stretnú štyri tímy, a to prvé Partizánske, tretia Banská Bystrica, štvrtý ŠK 1. FBC Trenčín a predposledné Florpédo Bratislava. 

Tabuľka je veľmi vyrovnaná, veď rozdiel medzi prvým Partizánskym a šiestym Lido Women je len päť bodov. V prvom zápase dňa sa stretne v boji o prvú priečku Partizánske a Banská Bystrica. Partizánske má o bod viac než Banskobystričanky. V prvom vzájomnom zápase v tejto sezóne boli úspešnejšie hráčky z Banskej Bystrice, keď zdolali Partizánčanky 5:1. V ďalšom zápase sa stretnú hráčky ŠK 1. FBC Trenčín a Florpéda Bratislava. „Florpéďačky“  si v novembri na domácom ihrisku poradili s vtedy aktuálnym lídrom tabuľky, Trenčínom, a to pomerom 7:4. V treťom zápase dňa sa stretnú hráčky Trenčína a Banskej Bystrice. Oba tímy sa v tejto sezóne ešte nestretli, nakoľko bol v Malackách tento zápas odložený pre prasknutý radiátor v hale. Banská Bystrica má pred susedom v tabuľke, Trenčínom, dvojbodový náskok. Nakoniec celé nedeľňajšie kolo ukončí zápas medzi Florpédom Bratislava a Harvardom Partizánskym. Prvý vzájomný zápas vyšiel lepšie hráčkam Partizánskeho, keď zvíťazili nad Florpédom 6:2. 

Zápasy sa uskutočnia v ŠHZŠ S.CambelaŠkolská 399/14 – Slovenská Ľupča. Prvý zápas je na programe od 9:00 a posledný od 15:00. 

Foto: Eastern Wings Michalovce