Extraligová sezóna 2014/2015 nám už za 9 dní začína, preto Vám prinášame článok s informáciami pre všetkých zapisovateľov, ktorí budú zapisovať extraligové zápasy (Salming, Ženská a Juniorská extraliga). 

  • Zapisovať počet divákov po 1. tretine, ktorí sledujú dané stretnutie.                                                   Prosíme, aby ste uvádzali pravdivé údaje a taktiež  ich uvádzali na každom zápase! Pomôže nám to robiť jednotlivé štatistiky o návštevnosti jednotlivých klubov na ich zápasy a taktiež aj celkovo na všetky florbalové zápasy. 
  • Zapisovať počet striel na bránu.                                                                                                                Strely na bránu naozaj veľmi potrebujeme. Je to dôležitá informácia, ktorá nám pomôže pri reportoch zo zápasov, štatistikách úspešnosti brankárov po 11. kole a po konci celej sezóny.                                                                                                                                    

Tieto veci nám veľmi uľahčia našu prácu, ktorú robíme. Preto by sme boli veľmi radi, keby ste tieto informácie dodržiavali, aby sa opäť nestalo, že na viacerých zápisoch o stretnutí nebudú uvedené údaje o počte divákov na zápase a taktiež počtoch striel na bránu. Aj tieto veci posúvajú nás i celý slovenský florbal dopredu.

Ďakujeme za pochopenie.