Juniorská Extraliga mala počas víkendu na programe 1. a 2. kolo Elitnej skupiny a Skupiny o udržanie. 

V sobotu 15.11.2014 privítala Záhorská Bystrica hráčov zo Žiliny. V tomto zápase domáci tím vyhrával po prvej tretine 3:1, avšak „Kobylky“ zvrátili nepriaznivý stav a počas druhej tretiny ho otočili vo svoj prospech na 3:4. V poslednej tretej tretine Žilinčania navýšili ešte svoj náskok, keď vyhrali poslednú tretinu 4:2 a zápas sa tak skončil výhrou hostí pomerom 8:5. 

Košické ATU privítalo v tejto sezóne už po tretíkrát hráčov z Mikuláša Prešov. V základnej časti boli úspešnejší hráči z Košíc, ktorí vyhrali svoje oba zápasy (pozn. 14:3 a 8:5). Do svojho tretieho vzájomného zápasu v tejto sezóne stúpil lepšie domáci tím, ktorý po prvej tretine vyhrával 3:0. Akademici po vyhranej druhej tretine 4:2 a tretej tretine 2:1, vyhrali nad Prešovom aj po tretíkrát, tentokrát pomerom 9:3. 

Trenčiansky FBC pricestoval do hlavného mesta na zápas proti domácemu Snipers Bratislava. Sniperi držali krok so svojim súperom do 14. minúty prvej tretiny, keď prehrávali 0:1. Následne od 15. minúty Trenčania prevzali rolu favorita zápasu a strelili Bratislavčanom tri góly. Prvá tretina sa tak skončila 0:4 pre hostí. V druhej tretine trenčianski hráči strelili jeden gól a po druhom klaksóne sa šlo do šatní za stavu 0:5. Hráči spod hradu Matúša Čáka zvládli úspešne tretiu tretinu, ktorá bola pre nich gólovo najúspešnejšia, keď dokázali streliť Sniperom až šesť gólov, avšak jeden dostali. Konečný stav, tak bol 1:11 pre hráčov z ŠK 1. FBC Trenčín. 

 V nedeľu 16.11.2014 sa odohrali dva zápasy v Elitnej skupine.  Hráči zo Záhorskej Bystrice cestovali do Trenčína, kde odohrali zápas s domácim ŠK 1. FBC Trenčín. Domáci tím vyhral pomerom 15:8. Žilina privítala na domácom ihrisku hráčov zo Snipers Bratislava. AJ tu bol domáci tím úspešnejší, keď „Kobylky“ zo Žiliny vyhrali nad Bratislavčanmi 12:4. 

V Skupine o udržanie sa po dvoch odohraných zápasoch dostali na čelo tejto tabuľky hráči z Hurikánu Bratislava, ktorí zdolali Nitru 7:3 a Púchov 16:9. Florpédo Bratislava vyhralo nad Nitrou 6:4.  Spišská Nová Ves porazila hráčov z Florka Košíc pomerom 13:7.  Zápas medzi Florpédom a Púchovom sa odložil na sobotu 22.11.2014. 

Zhodnotenie zápasov: 

Michal Dudovič (Útočník – ATU Košice): 

„Zápas prebiehal od začiatku v rýchlom tempe, hneď bolo vidieť, že oba tímy chcú vyhrať, no od začiatku stretnutia sme mali prevahu na lopte, väčšinu času sme strávili pred ich bránkou, no niekedy sme na to doplatili prešovskými rýchlymi útokmi. Celkovo som spokojný s tímom ako pristupoval k zápasu, povedali sme si, že nič iné ako výhru neberieme, a to sme aj dodržali. Takže ja som veľmi rád a dúfam, že ďalšie zápasy, ktoré nás čakajú s veľmi silnými súpermi taktiež vyhráme a bude sa nám naďalej dariť.“

Juraj Kubička (Útočník – FBC Grasshoppers AC Uniza Žilina): 

„Zápas s Tsunami Záhorská Bystrica bol od začiatku veľmi vyrovnaný. Hrali sme opatrne, nikto sa nechcel dopustiť chyby. My sme sa jej dopustili, ale celkom skoro, keď sme po zbytočnom faule hrali oslabovku. V nej sme inkasovali prvý gól. Netrvalo však dlho, keď sa nám v polovici prvej tretiny podarilo vyrovnať na 1:1. Ku koncu tretiny sme, ale inkasovali dva góly a do šatní sme šli za nepriaznivého stavu 3:1 pre Tsunami. Do druhej tretiny sme vstúpili aktívnejšie. Vytvárali sme si šance, ktoré sme bohužiaľ nepremieňali. Nakoniec sa nám, ale podarilo trikrát skórovať a dostali sme sa do vedenia 3:4. Tretia dvadsaťminútovka bola takisto vyrovnaná. Hralo sa zo strany na stranu. Tsunami sa podarilo vyrovnať, no netrvalo dlho a boli sme opäť vo vedení. Za stavu 4:7 ešte Tsunami znížilo, no v závere sme mali možnosť hrať presilovú hru a drámu sme už nepripustili. Myslím, že pre oko diváka to bol kvalitný zápas. Sme radi, že sme v tomto náročnom zápase zvíťazili.

Do zápasu proti Snipers sme nastúpili s jasným cieľom, vyhrať. Už od začiatku sme boli aktívnejší a dostávali sme súpera pod tlak. Doplácali sme však na zlú koncovku. Našimi chybami sme „Sniperom“ dávali možnosť gólovo sa na nás dotiahnuť, čo sa im v prvej tretine aj podarilo. Do druhej tretiny sme nastúpili s vedením 2:1. Povedali sme si, že si dáme väčší pozor na chyby v obrane. V závere tretiny, keď sme už vyhrávali 7:2 prišli z našej strany zbytočné fauly. Súper presilovú hru o dvoch hráčov využil a znížil na 7:3. Víťazstvo sme si však v tretej tretine postrážili a pridali ďalšie štyri góly a inkasovali len jediný. Do tabuľky sme si tak pripísali dôležité štyri body.“

Karol Janíček (Kapitán – Snipers Bratislava): 
„V obidvoch zápasoch boli favoriti naši súperi, viac sme sa tešili na súperov z Trenčína, dúfali sme, že Trenčanov potrápime a a budeme im vyrovnaným súperom. No zápas vyzeral inak, góly sme dostali po hrubých chybách v obrane, a keď sme sa dostali do šanci, tak sme ich zahadzovali. Trenčín bol v sobotu lepší a zaslúžene zvíťazil.
 
Pred zápasom so Žilinou sme si povedali, že musíme hru zavrieť a trpezlivo brániť (betónovať :)). Do polovice zápasu sme to dodržovali, mali sme šance a výsledok 3 2 pre Žilinu bol prijateľný. V druhej polovici zápasu Žilina jasne dominovala strieľala góly, nám sa podarilo dať už iba dva. Zápas so Žilinou bol už oveľa lepší z našej strany ako s Trenčínom, ale musíme stále veľa trénovať, hlavne čo sa týka kondičnej prípravy, aby sme sa dotiahli na kvalitu súperov.“