Najväčší slovenský florbalový turnaj Slovak Floorball Cup pokračuje už svojím štvrtým ročníkom!  Tento rok je rokom veľkej zmeny a to rozdelenia turnaja na dve časti – seniorskú a juniorskú resp. detskú časť.

Seniorská časť sa uskutoční v termíne 15.-  18. augusta 2019 a zápasy sa počas štyroch dní budú odohrávať v šiestich bratislavských halách. Hlavnou turnajovou halou bude už tretí rok po sebe najväčšia hala v Bratislave HANT aréna s oficiálnym florbalovým povrchom Gerflor. Práve HANT Aréna ponúka perfektné podmienky na špičkový florbal i dostatočný komfort pre divákov.

Prihlásiť svoj tím môžete do jednej z nasledovných kategórii – Muži Elita (pre pozvané tímy), Muži PRO, Muži Open, Ženy a Juniori. Registrácia prebieha tuhttps://www.slovakfloorballcup.sk/registracia

Juniorská resp. detská časť turnaja sa uskutoční o týždeň neskôr a to v termíne 23.- 25. augusta 2019. Organizátori sa rozhodli otvoriť päť chlapčenských a dve dievčenské kategórie, ktorých zápasy sa odohrajú v štyroch bratislavských halách. Registrovať svoj tím môžete tuhttps://www.slovakfloorballcup.sk/registracia

Už teraz organizátori lákajú na zvučné florbalové tímy. Premiéru v elitnej mužskej kategórii absolvuje fínsky celok Nokian KrP, ktorý je účastníkom najvyššej fínskej mužskej ligy. Chýbať nebude ani viacnásobný držiteľ medailí FRAM Floorball Team s reprezentantkou Slovenska Luciou Jelínkovou či silný tím Maskantje. Počas turnaja na vás čaká bohatý sprievodný program vrátane 4. ročníka súťaže v nájazdoch pod názvom Shootout Challenge.

Bratislava privíta špičkový medzinárodný florbal a vy môžete byť v auguste pri tom!