Ako získať peniaze na šport

 

FC Liverpool je jedným z Top 10 najhodnotnejších futbalových klubov sveta. Jeho najvyšší výkonný šéf Ian Ayre bude prestížnym spíkrom na TREND konferencii Športový manažment 2014, ktorá sa uskutoční 17. septembra v hoteli NH Gate One v Bratislave. Predstaví na nej prípadovú štúdiu o vzostupoch tohto veľkoklubu v posledných rokoch a bude hovoriť aj o rozdieloch medzi klasickým a športovým marketingom.

O financovaní športu zo štátnych prostriedkov aj v kontexte pripravovaného nového zákona o športe bude hovoriť Ladislav Čambal, generálny riaditeľ sekcie športu Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR.

Skúsenosti futbalového agenta, ktorý predal Martina Škrteľa do FC Liverpool, predstaví na konferencii špičkový medzinárodný futbalový manažér a agent Karol Csontó.

Účastníci podujatia, ktorého hlavný hedlajn je Ako získať peniaze na šport, budú môcť položiť svoje otázky aj majiteľovi futbalového klubu MŠK Žilina Jozefovi Antošíkovi i generálnemu manažérovi úspešných basketbalistiek Good Angels Košice Danielovi Jendrichovskému.

Podujatie bude moderovať športový komentátor, manažér atletických hviezd a spoluorganizátor významných atletických podujatí Alfonz Juck.

 

Program konferencie nájdete na www.trendkonferencie.sk

 

Zdroj TREND Representative, s.r.o.

Viac informácii nájdete tu:  https://konferencie.etrend.sk/trend_konferencie/sportovy-manazment-2014/program-sportovy-manazment-2014.html