V nedeľu 18.1.2015 sa v Kysuckom Novom Meste konala dohrávka 4.B kola Ženskej 1. ligy. Kola sa zúčastnili štyri tímy: MKŠS FBK Kysucké Nové Mesto, 1. SC Malacky, Eastern Wings Michalovce a ŠK Lido Women.

V prvom zápase dňa sa odohral zápas medzi domácimi hráčkami z Kysúc a Malackami. Suverénnym spôsobom si poradili Kysučanky s Malackami, a to výsledok 10:0. Výsledok sa však nerodil ľahko. V prvej a tretej tretine diváci nevideli ani jeden gól, čo im však domáce hráčky vynahradili a v druhom dejstve zápasu Malackám „nastrieľali“ až 10 gólov. 

„Liďáčky“ si skrížili hokejky s Michalovcami. Michalovčanky si už v prvej tretine dokázali vytvoriť trojgólový náskok, ktorý už Bratislavčanky nevedeli vo zvyšku zápasu zmazať. Michalovce si poradili S Lidom Women 5:2.

Po väčšej prestávke nasledoval ďalší zápas. Beznádejne Malacky, ktoré v tejto sezóne nezískali ešte ani bod sa stretli s Lidom Women. „Liďáčky“ si poľahky poradili s Malackami 9:3. 

Napokon sa v poslednom zápase dňa odohral zápas medzi domácim Kysuckým Novým Mestom a Michalovcami. Domáce hráčky si v prvej tretine vyrobili už dvojgólový náskok, ktorý im však Michalovčanky v druhej tretine zmazali a do tretej tretiny sa tak šlo za nerozhodného stavu 3:3. Posledná tretina sa lepšie vydarila Michalovciam, ktoré zdolali Kysucké Nové Mesto 4:3. Michalovce si tak z Kysúc odnášajú plný počet bodov. 

Zaváhanie „Kysučaniek“ však zahralo do karát hráčkam z Banskej Bystrice, ktoré sú aktuálne na čele tabuľky. Banská Bystrica aj Kysucké Nové Mesto majú na svojom konte zhodne po sedemnásť bodov, avšak Banskobystričanky majú k dobru jeden zápas.  

Ďalšie kolosa odohrá už najbližšiu sobotu v Bratislave. 

Foto: Facebook Eastern Wings Michalovce