V nedeľu pokračovala druhým kolom česká Tipsport Superliga. V druhom kole sa predstavilo celkovo 10 Slovákov.

FBŠ Bohemians usporiadali už po tretíkrát zápas pod holým nebom na tenisovom štadióne na pražskej Štvanici s kapacitou 8000 divákov . Tentokrát si klokani pozvali na tento zápas 16 násobného majstra ČR Tatran Střešovice. V tomto zápase sa predstavili aj Lukáš Miščík, Ľuboš Šefčík, Michal Chudina na domácej strane a Peter Nehila na strahe hostí. Ani jeden sa však do štatistík nezapísal pri výhre Tatranu nad Bohemkou  7:4

Zápas medzi Spartou Praha a Panthers Otrokovice sa uskutočnil v Kutnej Hore pri príležitosti osláv 15. výročia miestneho klubu, ktorý je partnerským klubom Sparty Praha. Na strane Otrokovíc sa predstavil Ladislav Gál no po prvom zápase, kedy zaznamenal tri body sa teraz bodovo nepresadil. Naopak Lukáš Ujhelyi ktorí vyšiel z prvého zápasu bez bodového záznamu na jeden gól prihral a pri oslabení Sparty v hre 4 na 6 skóroval exportnou bekendovou strelou z vlastnej polovice do opustenej brány hostí a rozhodol tak o troch bodoch pre Spartu.

V ďalšom zápase proti sebe nastúpili Jozef Kriš so Znojmom proti Lukášovi Řezaninovi z Vítkovíc. Lukáš bol pri prvom góle hostí keď prihrával Malinovi. Vítkovice sa v tomto zápase tešili z tesnej výhry 6:5 po samostatných nájazdoch.

Lukáš Mráz a Matyáš Němec si pri debakli ktorý utrpeli v drese Brna od Chodova (2:12) a pripísali 4 mínusové body počas ich pobytu na ploche.